+31 631041478 Info@miriamklaassen.nl

Winkelmand

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een assieraad?

Neem contact op via het contactformulier of bel 06-31041478.

Zijn de sieraden afgebeeld in zilver ook in goud te koop?

De meeste sieraden zijn ook leverbaar in goud.

Waar vind ik de prijs van een sieraad?

De assieraden worden binnenkort ook in de webshop verkocht. Voor een uniek sieraad, trouwringen of logosieraden kunt u contact opnemen met mij. 

Hoe meet ik mijn ringmaat?

Het makkelijkst is om een goed passende ring op te meten. Leg de ring op een lineaal en kijk hoeveel millimeter de lineaal aan de binnenkant aangeeft. Wanneer dit 17 mm aangeeft, dan is uw ringmaat 17.
Dit moet u wel nauwkeurig doen, omdat 1 mm verschil ook één maat verschil betekent. Controleer ook of de ring goed rond is. Ook dit kan maatverschil opleveren. 
Mocht u twijfelen over uw ringmaat neem dan contact op met mij.

Hoe meet ik mijn armbandmaat?

De lengte van een armband is persoonlijk; de een vind een losse armband prettig, de ander heeft liever een strakke armband. Bepaal wat u wilt en geef de gewenste maat aan. 

Het makkelijkst is om een goed passende armband op te meten. Leg de armband op een lineaal en kijk hoeveel centimeter het is van beginslot tot waar de veer het slot binnengaat.
Een andere methode is om uw pols op te meten met een meetlint of met een touwtje dat u daarna met de lineaal opmeet.

Voor een zilveren armband meet u de polsomtrek direct onder het knobbeltje van uw pols. Tel bij de gevonden maat nog 2 centimeter op. Dus wanneer uw polsomtrek 19 cm is, dan is uw armbandmaat 21 cm. 
Voor een leren armband meet u eveneens de polsomtrek onder het knobbeltje van uw pols. Tel nu bij de gevonden maat 1 centimer op. Dus wanneer uw polsomtrek 19 cm is, dan is uw armbandmaat 20 cm.
Mocht u twijfelen over uw armbandmaat, neem dan contact op met mij.