+31 631041478 Info@miriamklaassen.nl

Winkelmand

Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Bij Atelier Miriam Klaassen heeft u de keuze uit verschillende bestelwijzen: bestellen via de webshop en bestellen bij het verkooppunt.

Bestellen via webshop

Ga naar de web-afdeling waarin de artikelen voorzien van prijs worden aangeboden. Door op een artikelfoto of artikelomnschrijving te klikken verschijnt een nieuwe webpagina, waarin u informatie en een vergrote foto krijgt te zien. U krijgt de mogelijkheid om aan te geven hoeveel exemplaren u wilt bestellen, en wanneer u een ring kiest kunt u de ringmaat kiezen.

Bij gebruik van de webshop komt na uw betaling direct de bestelling binnen bij Atelier Miriam Klaassen

Bestellen bij verkooppunt

Het is ook mogelijk om bij een verkooppunt een bestelling te doen. Ga naar één van de verkooppunten die vermeld staan bij assieraden en vraag daar nadere informatie over het bestellen van het door u uitgekozen artikel.
Het verkooppunt zorgt ervoor dat uw bestelling bij Atelier Miriam Klaassen terecht komt.

Bezorgen/afhalen

Bij Atelier Miriam Klaassen worden bestelde artikelen direct aan huis bezorgd. Uitsluitend wanneer u dit vooraf kenbaar maakt, kunt u het artikel afhalen bij een verkooppunt.

Bezorgen aan huis

Het bestelde artikel wordt bezorgd op het door u aangegeven afleverdadres. De levering wordt verzorgd door DHL.

Afhalen bij verkooppunt

Zodra het bestelde artikel bij het verkooppunt is, ontvangt u per mail bericht. U neemt dan contact op met het verkooppunt over het tijdstip waarop u het artikel komt afhalen.