De 22e editie Ride for the Roses-sieraden in Goes

Geraakt door een persbericht kwam ik 7 jaar geleden op het idee om speciaal voor de Ride for the Roses een hanger te maken. De hanger die ik ontworpen heb, heb ik Mane Novum genoemd. Dat betekent een nieuwe morgen in het Latijns. ” Het logo van de Ride heb ik erin verwerkt. Inmiddels is het uitgegroeid tot een kleine collectie sieraden bestaande uit een hanger, bedel, oorhangers, manchetknopen, dasklem, oorstekers en een ashanger.” In de ashanger wordt as verwerkt van een dierbaar persoon die is overleden. Hiervoor dient u een klein beetje as op te sturen naar mijn postbus. Het sieraad wordt dan aangetekend naar u teruggestuurd.

Een deel van de opbrengst van de Mane Novum-sieraden gaat naar de Ride for the Roses. De sieraden zijn leverbaar in het 1e gehalte zilver of 14 krt. Goud.
,,Een Mane Novum-sieraad is leuk om te krijgen, maar ook leuk om cadeau te geven. Je kan hiermee iemand een steuntje in de rug geven of juist bedanken voor de steun die je zelf gekregen hebt. Een mooie herinnering aan een speciaal moment.’’ Een hanger kost 30,00 euro (16mm) excl. verzendkosten.

De Ride for the roses sieraden verkoop blijft doorlopen. U kunt blijven bestellen via de webshop.
Ook voor speciale vragen over de sieraden kunt u altijd contact opnemen.